WeMarket udvider – åbner kontor i Holstebro

Det digitale marketingbureau WeMarket udvider forretningen med en ny afdeling i Holstebro. Det bliver den lokale og tidligere ansatte, Jesper Fredholm, der skal stå i spidsen for afdelingen i Holstebro, som skal sørge for at betjene virksomheder og webshop-ejere i den vestlige og nordvestlige del af Jylland.

For seks år siden sad de to mand på et dunkelt kontor i hjertet af Ikast. I dag sidder de 20 på et kontor, hvor der ikke kan presses flere medarbejdere ind. Det er med andre ord kun gået én vej for det midtjyske marketingbureau, WeMarket, der til dagligt hjælper alle typer af kunder med deres online markedsføring.

Paletten af ydelser er blevet udvidet, skarpe hoveder er rekrutteret og det har medført en portefølje af flere og større kunder. Som en naturlig del af seneste års vækst er det derfor naturligt at åbne endnu en afdeling, der kommer endnu tættere på de vestjyske kunder. Det siger direktør i WeMarket, Thomas Haurum.

”Vores erfaringer i Ikast og Herning viser, at kunderne gerne vil have et lokalt bureau, men som ikke har tårnhøje priser. Folk vil gerne ofte mødes ansigt til ansigt med dem, der står for deres markedsføring. Dyre københavnerbureauer har ingen gang på jord i det midt og vestjyske, og derfor ser vi et potentiale i at sprede os mere ud. WeMarkets gennemsnitsalder er ca. 30 år. Vi vil gerne vise virksomheder i Holstebro, hvilke muligheder er på Google og Facebook osv. Dét ved vi noget om qua vores forholdsvis unge alder. Vi er vokset op med digitale medier, og på den måde er vi klar til at give de store gamle bureauer kamp til stregen,” siger Thomas Haurum.

Ude godt – hjemme bedst

Til at lede det nye kontor i Holstebro har WeMarket hevet en gammel kending hjem. Jesper Fredholm var med fra WeMarkets spæde begyndelse, inden han af praktiske årsager vendte hjem til Holstebro.

Han har i mellemtiden siddet hos blandt andre Fashionshopping.dk og udnyttet sin brede viden om online markedsføring. Den viden har familiefaren til tre taget med tilbage til WeMarket i stillingen som VækstPartner og kommende COO for afdelingen i Holstebro.

”Jeg glæder mig til at dele ud af min erfaring med online markedsføring, hvor jeg stræber efter, at virksomhederne får mest muligt ud af deres markedsføringsbudgetter. Jeg er ikke ude på at sælge branding og eksponereringer, men at skabe mere omsætning for mine kunder. Det bliver fedt at kunne være med til at bygge en lokal WeMarket-afdeling op fra bunden i Holstebro og være med til at sætte sit præg på nye lokaler, ansættelsen af nye medarbejdere og skabe en kultur, hvor det skal være fedt at gå på arbejde,” siger Jesper Fredholm.

Jesper kender allerede en del til de andre bureauer i Holstebro, og det bliver en fordel, når markedet skal undersøges for nye kunder. De skal findes igennem Jespers nuværende netværk, fra tidligere kunder, erhvervsnetværk og naturligvis online markedsføring, hvor 9 års ”hands on” erfaring har givet en solid ballast og kendskab til branchen.

”WeMarket kan sagtens klare konkurrencen fra de store lokale bureauer i Holstebro. Vores fokus kommer til at ligge på at optimere markedsføringen og finde potentialer i virksomhedernes markedsføring igennem en skarp, tydelig og tæt personlig dialog med kunderne. Det at kunne tage erfaringen med fra erhvervslivet og det at have siddet på den anden side af bordet, gør WeMarket utroligt stærke, da jeg har oplevet, hvordan virksomheder fungerer bagved skærmen. Hos WeMarket er vi nemlig ikke kun en producent, men kigger på hele virksomheden, og det er netop det, der gør os unikke, og at vi kan rykke vores kunder op i den digitale superliga.”

Der arbejdes i øjeblikket benhård på at finde de optimale lokaler i Holstebro, og hvis alt går efter planen, er WeMarket i Holstebro klar til at åbne i marts 2019.

Flere nyheder