Landsdækkende tøjkæde åbner ny butik i Sønderborg

“Sønderborg er mere end klar til at få en Dansk Outlet”. Sådan lyder den klare udmelding fra de to sønderborgensere Rudi Knudsen og Jeanet Deleuran, som skal stå i spidsen, når Dansk Outlet d. 30. september slår dørene op til en 1000 m2 stor tøjbutik i Center Øst i Sønderborg.

De rød-gule facader som kendetegner tøjkæden Dansk Outlet er efterhånden at finde med jævne mellemrum i det danske land, og dette gælder ikke mindst i Sønderjylland, hvor både Ribe, Vojens, Tønder og Rødekro er velbesøgte stop for kunder fra nær og fjern. Og nu kommer der endnu et sønderjysk skud på stammen når Dansk Outlet åbner en ny butik i Sønderborg d. 30. september.

I spidsen for den nye butik står det lokale ægtepar, Rudi Knudsen og Jeanet Deleuran, og ifølge de to sønderjyder, er Sønderborg det helt rigtige sted for den nye Dansk Outlet.

“Sønderborg er et oplagt sted til en Dansk Outlet butik, både fordi Sønderborg er en by med meget fremgang på detail, og fordi målgruppen til netop Dansk Outlets familie-sortiment er stor. Faktisk har vi allerede mødt en masse sønderborgensere, der fortæller, at de i dag ofte handler i butikken i Rødekro og derfor glæder sig meget til, at Dansk Outlet kommer tættere på,” fortæller Jeanet Deleuran, som skal styre den nye butik sammen med Rudi Knudsen.

Den helt rigtige beliggenhed

Dansk Outlet Sønderborg kommer til at ligge i Center Øst i Jem & Fix’ gamle lokaler, og den beliggenhed kommer både butikken og kunderne til gode.

“Beliggenheden i Center Øst kunne ikke være bedre. Der kommer mange nye butikker til lige nu, blandt andet Biltema og Billigblomst.dk, så vi tror på, at det bliver et endnu mere eftertragtet sted at komme for kunderne, hvor de kan foretage al deres shopping til både bil, hus og familie ad én omgang,” lyder det fra Rudi Knudsen.

Velbevandrede i tøjbranchen

Rudi Knudsen og Jeanet Deleuran har begge mange års erfaring med at stå i spidsen for tøjbutikker i Sønderborg. Derfor kender de også området og kunderne som deres egen håndryg, og glæder sig til at få en sludder over disken med kunderne, som de er sikre på, kommer til at strømme til den nye butik.

“Vi synes, det er spændende at blive en del af en stor kæde, hvor man henvender sig til så stor en del af befolkningen. Vi har tidligere både solgt børnetøj, dametøj, herretøj og plussize, så vi er rigtig godt kendt indenfor det samme sortiment som Dansk Outlet har, og vi ved, at der er stor efterspørgsel efter at kunne handle til store og små på én gang, specielt hos travle børnefamilier. Derudover kan vi rigtig godt lide konceptet med, at der er åbent alle 7 dage, for det er bare i høj grad lørdag og søndag, at familierne har tid til at shoppe,” forklarer Jeanet Deleuran.

Dansk Outlet slår dørene op til den nye butik på Grundtvigs Alle 198D i Sønderborg torsdag d. 30. september kl. 8.00 – 22.00. Åbningsfesten strækker sig over 4 dage og på åbningsdagen vil der være gratis pølser, øl og vand, samt knivskarpe åbningstilbud, køtilbud og konkurrencer – naturligvis i trygge rammer for alle med masser af sprit og god afstand.

Flere nyheder