Sindico Group & datterselskaber modtager 5 gazellepriser

For virksomheder landet over er beskeden om, at de har vundet en Børsen Gazelle, noget ganske særligt. Men i Ikast-koncernen Sindico Group er armene ekstra højt oppe. Her kan de nemlig præsentere hele fem af slagsen under samme tag, da 4 datterselskaber foruden koncernen selv er tildelt den eftertragtede pris i 2021.

Det summer af liv på gangene og i de forskellige virksomheder, der hører under Ikast-koncernen, Sindico Group. Og for fire af virksomhederne har der været så godt gang i forretningen, at de er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021, ligesom Sindico Group også selv har hevet endnu en Gazelle-statuette hjem til samlingen.

Prisen, som gives til virksomheder, som er har øget deres omsætning med over 100% i løbet af de sidste 4 år, er landet hos marketingbureauet WeMarket, tøjbutikken Dansk Outlet Horsens og tekstbureauet Partnertekst, foruden Sindico Group selv samt IT-virksomheden Fiks IT, som i 2021 er frasolgt.

”Det er helt unikt, at vi har 5 Gazeller samlet under samme tag, og alle er selvfølgelig meget stolte både ude i de enkelte virksomheder og i koncernen. Vi har en meget stærk og alsidig samling af selskaber, som hver dag arbejder benhårdt for at levere deres bedste, og derfor betyder det også meget at få denne anerkendelse,” fortæller Daniel Høj.

Ikke enkeltstående

For flere af Gazellevinderne bliver dette års statuette dog ikke den eneste på reolen. Hos Fiks IT er Gazelle-prisen nr. 2 i rækken, mens statuettesamlingen nu tæller fire Gazeller hos WeMarket. Sindico Group selv kan ligesom WeMarket for fjerde år i træk fejre hædringen.

At selskaberne har holdt kadencen igennem flere år, viser ifølge Daniel Høj noget om den vindermentalitet, der hersker i koncernens selskaber.

”Knofedt, vindermentalitet og fællesskab er dagligdag hos os! Den synergi og fællesskabsfølelse, der er mellem virksomhederne, samt vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere gør, at vi alle har lyst til at yde en ekstra indsats. Det gør mig utroligt stolt, at denne indsats skinner så tydeligt igennem i alle vores datterselskaber, år efter år, og taler direkte ind i vores filosofi om, at vi er stærkest sammen,” lyder det fra Daniel Høj.

Ude i virksomhederne arbejdes der videre på at fortsætte den flotte vækst, så også næste år bliver et Gazelle-år. Med mere end halvtreds selskaber under paraplyen hos Sindico Group, spår de dog gode muligheder for, at næste år kan bringe endnu flere statuetter ind under taget på Eli Christensens Vej.

Flere nyheder