Succesfuldt secondhand-koncept udvider midt i Horsens

Den 20. august flytter det populære genbrugs-koncept, reshoppit.dk, til større lokaler i Horsens midtby. I den nye butik bliver der plads til næsten 200 stande, hvor privatpersoner kan sælge secondhand tøj, accessories og boligindretning til Horsens’ pris- og miljøbevidste shoppere.

Flytningen er allerede så småt i gang for den horsensianske secondhand-butik, reshoppit.dk, der med daglig leder, Stine Nielsen i spidsen, genåbner d. 20. august i nye, større lokaler på Vårsøvej 6 midt i Horsens.

Siden november 2017, hvor reshoppit.dk for første gang slog dørene op, er prisbevidste shoppere og private sælgere i Horsens og omegn blevet så begejstrede for luksus-genbrug, at de gamle lokaler på Nygårdsvej 2 ikke længere kunne stå mål med efterspørgslen på stande.

Knap 200 stande

I den nye butik bliver plads forhåbentligvis ikke en udfordring lige foreløbig. Der bliver nemlig i løbet af de næste uger stillet næsten 200 stande op, som efter planen skal fyldes op med genbrugsguld fra de horsensianske hjem.

“Indenfor det seneste år, har vi bare oplevet fuld vækst, men den gamle butik var noget mindre og lå både lidt gemt og længere væk fra resten af byens handel. I den nye butik på Vårsøvej, bliver der mere plads, og så kommer den til at få en meget bedre lokation lige overfor Bilka. Selvom det ikke er midt i gågaden, er det et område, hvor der er meget aktivitet og mange mennesker, så det tror vi bestemt også kommer til at få positiv indflydelse på kundestrømmen,” lyder det fra distriktsleder i reshoppit.dk, Camilla Kongshøft.

Genbrug og bæredygtighed

Bæredygtighedsbølgen fortsætter ufortrødent sin sejrsgang over landet, og selvom Corona har holdt folk inden døre i en periode, kan det mærkes, at shopperne holder pengene endnu tættere til kroppen end før, og det kommer secondhand-butikken til gode.

”Hele bølgen med bæredygtighed og genbrug er slet ikke stilnet af, men bliver mere og mere hyped, og efter Corona-krisen oplever vi bestemt også, at kunderne er endnu mere prisbevidste end tidligere.
Konceptet hos os er jo, at det er lækre mærkevarer, som bliver solgt til lave priser og med et lavt aftryk på miljøet – og dét er helt bestemt noget, mange forbrugere kigger efter, når de shopper i 2020,” forklarer Signe Paludan, som er daglig leder i reshoppit.dk i Vejle. Hun hjælper i øjeblikket til med flytningen og er helt sikker på, at konceptet, bliver taget endnu varmere imod, når butikken er mere synlig i bybilledet.

Åbningen af den nye butik finder sted d. 20. august, og der vil i løbet af de første åbningsdage blandt andet være tilbud på standleje, spændende konkurrencer og unikke fund.

Om konceptet:
reshoppit.dk er en secondhand luksusshop, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig basis, hvorfra de kan sælge brugt tøj, accessories og boligindretning. reshoppit.dk åbnede sin første butik i Vejle i 2015. Siden er ejerkredsen udvidet med folkene bag Dansk Outlet, og der er nu tillige butikker i Herning og Horsens.

Flere nyheder