Tidligere bankmand bliver ny CEO i Sindico Group

Den tidligere bankmand og stifter af konsulentvirksomheden Daniel Group, Daniel Høj, er netop indtrådt som ny CEO den Ikast-baserede koncern, Sindico Group. I samme ombæring stiftes Sindico Finance & Business, som skal varetage investeringer og uvildige finansielle aspekter for såvel den midtjysk koncern, som eksterne partnere.

Silkeborgfinansmand, Daniel Høj har mere end 14 års erfaring indenfor ledelse og bestyrelsesarbejde i finansverdenen blandt andet som Viceregionsdirektør i Nykredit. Det er på baggrund af denne erfaring, at han i 2019 startede sin egen konsulentvirksomhed, Daniel Group, og den omfangsrige viden om den finansielle sektor bringer han nu med sig i det nyligt indgåede strategiske partnerskab med Sindico Group, hvor han også indtræder som CEO.

Manglende kundefokus i finansverdenen

Grundstenene til konsulentvirksomheden blev lagt allerede årene forinden, hvor Daniel Høj bemærkede, at kundens behov for ofte blev nedprioriteret i den finansielle sektor.

“Helt grundlæggende mener jeg, at den finansielle sektor er blevet for gammeldags og ikke i tilstrækkelig grad tænker på sine kunders behov. For mig handler det om at kunne hjælpe flest mulig virksomheder med at gennemskue det finansielle og dermed sikre den bedste løsning for dem. Jeg kan tydeligt mærke et stigende behov for de uvildige ydelser, vi leverer i dag, og derfor har jeg længe haft en drøm om at udvikle forretningen,” fortæller Daniel Høj.

Strategisk samarbejde var et naturligt skridt

Sindico Group, der dækker over mere end 40 selskaber fra tøjvirksomheden Dansk Outlet til marketingbureauet WeMarket, ønsker at styrke både ledelse, men også det finansielle aspekt samt styrkelse af ejendomsporteføljen og af netop disse årsager, er Daniels kompetencer et godt match for den midtjyske koncern. Det strategiske partnerskab er dog ikke vokset frem af ingenting, men af mange års samarbejde og er ydermere fasttømret af Daniels rolle i Sindico Groups bestyrelse.

“Jeg har kendt Sindico Group igennem flere år efterhånden, og samarbejdet har vokset sig til mere end blot et forretningsmæssigt samarbejde. De mennesker, der står bag Sindico Group, har en tilgang til arbejdet og nogle værdier, som er meget i tråd med mine egne,” lyder det fra Daniel.

Daniel Høj slår i samme åndedrag fast at den holdånd, som hersker hos Sindico Group også skal strække sig til samarbejdet i og omkring Sindico Finance & Business.

“Den ånd om iværksætteri og passion for mennesker, som hersker hos Sindico Group, håber jeg kan leve videre i Sindico Finance & Business. Og at vi sammen kan udvikle både Sindico Group og Sindico Finance & Business i fællesskab til gavn for alle vores samarbejdspartnere og vores fælles organisation. Vi mander op og vil nu være klar til at hjælpe endnu flere, blandt andet kan vi tilbyde uvildig rådgivning til alle ejerledede virksomheder og personerne bag,” fortæller han.

Samarbejdet mellem Daniel Høj og Sindico Group blev officielt indgået d. 1. februar 2020, og begge parter glæder sig nu til, for alvor, at kunne begynde arbejdet.

Flere nyheder