Ny ildsjæl i spidsen for Dansk Outlet Haslev

Tilbudsjægere i Haslev og omegn skal vænne sig til at møde et nyt ansigt, når de træder ind i Dansk Outlet butikken på Lysholm Allé 5A. Fra 1. juni har Charlotte Bjerre nemlig overtaget som franchisetager – en rolle hun har drømt om i flere år.

I foråret åbnede tidligere franchisetager Ole Nielsen endnu en butik på Sydsjælland, nærmere bestemt i Næstved. Det var dog ikke et øget arbejdspres, der stod øverst på ønskelisten hos Ole Nielsen eller hans kone Ivy.

Derfor blev jagten sat ind på at finde en ny franchisetager til den knapt 2 år gamle Haslev butik. Valget faldt på tidligere stylist og personlig shopper, Charlotte Bjerre, som allerede i sidste uge kunne træde over dørtærsklen til butikken og hendes nye rolle som franchisetager.

Tæt på at opgive drømmen

Charlotte Bjerre har faktisk længe gerne ville åbne en Dansk Outlet butik, men vanskeligheder med at finde lokaler, satte drømmene på hold. Derfor glæder hun sig nu utroligt meget til endelig at få gang i drømmen om sin egen butik.

“Der er faktisk 2½ år siden jeg første gang var i kontakt med Dansk Outlet om at åbne en butik. Og i næsten 2½ har jeg søgt lokaler i Køge, men det har simpelthen ikke være muligt at få lov til. Derfor havde jeg faktisk lidt opgivet drømmen om at åbne min egen Dansk Outlet butik, lige indtil jeg blev ringet op med muligheden for at overtage butikken i Haslev. Og der sprang jeg selvfølgelig til – uden tøven. Jeg glæder mig så meget til at have både kundekontakten, være medbestemmende og få fingrene helt ned i forretningen. Det at butikken bliver min egen, med alt hvad det indebærer, synes jeg er så utroligt spændende,” lyder det fra en Charlotte Bjerre.

Mere luft og ungdommelige styles

Selvom butikken i Haslev har nydt stor succes og opbakning fra de lokale kunder siden åbningen, vil Charlotte Bjerre dog ikke gøre alting præcis som hendes forgænger har gjort. Derfor bliver der også lavet om på både indretning og sortiment.

“Jeg kommer helt sikkert til at lave nogle ændringer i butikken. Faktisk har vi allerede planlagt at lukke butikken i 3 dage i august og lave butikken helt om. Vi skal have ændret på indretningen, så det bliver meget mere åbent og indbydende, når man træder ind. Vi vil gerne skabe noget mere luft og noget mere overskuelighed for kunderne. Herudover kommer vi også til at gøre mere ud af dameafdelingen og få nogle flere ungdommelige styles ind. Både for at imødekomme yngre kvinder, men også for dem på min alder, som har en lidt mere ungdommelig stil,” siger Charlotte Bjerre med et glimt i øjet.

Charlotte overtog butikken d. 1. juni, og hun er allerede godt i gang med hendes ny dagligdag sammen med kollegaer og kunder.

For at få hilst ordentligt på både nye og gamle kunder, leverandører og andre interesserede, byder Charlotte Bjerre til reception i butikken d. 12. juni fra 10.00-16.00. Her vil der være lidt godt til ganen og slikposer til børnene – og selvfølgelig god mulighed for at shoppe gode tilbud, nu man alligevel er der.

Flere nyheder