Lokalt par bag ny Dansk Outlet i Nørresundby

I slutningen af oktober slår den landsdækkende tøjkæde, Dansk Outlet dørene op til butik nr. 29 i Nørresundby. Indehaverne af den nye butik, det lokale par Troels Bay og Rikke Mariager, glæder sig specielt til at skabe mere liv i byen og give den lokale handel et løft.

Dansk Outlet har efterhånden butikker spredt godt ud over det danske land, lige fra Hjørring i nord, over Tønder i syd og til det østligste Rønne på Bornholm. Med 28 butikker landet over skal prisbevidste shoppere ikke køre langt for at få fyldt garderoben op med alt lige fra uldundertøj til smokings, og nu bliver turen også lidt kortere for handlende i Aalborg og omegn.

D. 29. oktober slår den landsdækkende tøjkæde nemlig dørene op til en ny butik i Nørresundby, og arbejdet på at klargøre den nye butik har allerede taget fart for det lokale par Troels Bay og Rikke Mariager, der bliver bestyrere af den nye 1000m2 store butik i Løvvangscentret i Nørresundby.

“Håndværkerne er i gang, facaden er ved at blive gjort klar, og vi har også helt styr på vores crew – så nu vil vi bare gerne slå dørene op og byde vores kunder velkomne. Vi er glade for, at vi kan være med til at udvikle byen og skabe noget mere liv, og vi har da også allerede fået rigtigt mange positive tilkendegivelser. Det har faktisk været helt overvældende med den opbakning, vi har fået, selv her lang tid før vi åbner” lyder det fra Troels Bay.

Mere liv til området

Løvvangscentret på Løvbakken 4 har længe haft flere gabende tomme lokaler, men nu er der efterhånden ved at være fyldt godt ud med butikker, og det glæder Rikke Mariager, der mener at Nørresundby har brug for mere butiksliv i byen.

“Vi bor jo selv her i Nørresundby, så vi har jo nok også en ekstra interesse i at være med til at løfte området yderligere og gøre det mere attraktivt at bo og arbejde her. Og vi har hørt fra mange her i lokalområdet, der siger, at der har manglet en stor tøjbutik i byen. Hvis man skal handle tøj, så skal man til Aalborg”, lyder det fra Rikke Mariager.

“Derfor synes vi jo, det er oplagt at åbne en stor Dansk Outlet, som kan være med til at give hele familien et sted at shoppe tøj, uden at skulle køre langt eller mange steder hen. Dansk Outlet passer godt til byen, og vi håber, butikken kan give området et løft, og støtte yderligere op omkring den lokale handel og det lokale liv,” fortsætter Troels Bay.

Også fra Dansk Outlets hovedkontor i Ikast er der store forhåbninger til den nye butik i Nørresundby.

“Vi ser faktisk at flere og flere fra de større byer som Aalborg, Aarhus og København kommer kørende til vores butikker, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde shoppere fra Nørresundby og Aalborg lidt mindre køretid uden at gå på kompromis med vores værdier. Vi vil være billigst, og det går vi under ingen omstændigheder på kompromis med. I stedet sparer vi på husleje ved ikke at ligge midt inde i de store byer, og samtidig vil vi gerne være med til at støtte op omkring den lokale handel,” forklarer Direktør i Dansk Outlet, Nicolai Nørskov.

Dansk Outlets åbning i Nørresundby løber af stablen torsdag d. 29. oktober og forløber over 4 dage for at skabe bedre afstand og sikre forhold for alle kunder.

Flere nyheder