Landsdækkende tøjkæde åbner butik i Fårup

Tøjkæden Dansk Outlet slår d. 19. november dørene op til en ny butik på Butikstorvet 2 i Fårup. Butikken bliver nr. 28 i rækken, og den lokale franchisetager, Sanne Johansen, glæder sig allerede til at bringe billigt basistøj og mærkevarer til spotpriser til prisbevidste shoppere i den østjyske by.

Tøjkæden Dansk Outlets butikker er efterhånden spredt godt ud over det meste af danmarkskortet. Der har dog været en bar plet i den østlige del af Jylland, hvor kunderne har måttet køre langt for at handle i Dansk Outlet, men det bliver der rådet bod på nu. Dansk Outlet slår nemlig dørene op til en ny butik i Fårup syd for Hobro.

Butikken bliver nr. 28 i den midtjyske tøjkæde, og det bliver med en lokal i spidsen. Den nye franchisetager, Sanne Johansen er ikke helt ukendt med bestyrer-rollen, da hun for en række år siden havde sin egen døgnkiosk, dengang det var højeste mode. Siden har hun arbejdet med lagerlogistik, men nu trækker den daglige omgang med kunderne altså igen.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at have med kunder at gøre igen. Kundeservice og glade kunder bliver mit vigtigste fokusområde i butikken, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at kunne være sammen med kunderne og give dem en god oplevelse, uanset om de bare skal ind og have 3 par nye sokker, eller de er ude på den helt store shoppetur med hele familien,” lyder det fra den nye franchisetager, Sanne Johansen.

Billig husleje giver bedre priser

Helt i tråd med Dansk Outlets koncept ligger den nye butik tæt på motorvejen i udkanten af byen. Det er et bevidst valg, som både muliggør gode parkeringsforhold, nem adgang for at tage hele familien med på indkøbsturen og desuden giver en lavere husleje. Sidstnævnte er et vigtigt valg i kampen om at sikre, at kæden tilbyder de lavest mulige priser.

“Konceptet bag Dansk Outlet er at tilbyde kvalitetstøj til hele familien til markedets billigste priser. Og det går vi ikke på kompromis med. Derfor sparer vi fx ved, at vores butikker ikke ligger i midtbyen med høj husleje og ved at gå på kompromis med en række kosmetiske elementer. Vi vil hellere bo ydmygt, og til gengæld kunne sælge vores varer til den laveste pris på markedet, og den beliggenhed, vi har fundet i Fårup, er helt perfekt i forhold til de krav, vi stiller til lokalerne. Udover det skal vi naturligvis finde den helt rette franchisetager – og det føler jeg, vi har her ” lyder det fra Dansk Outlets direktør, Nicolai Nørskov.

Stor støtte fra hovedkontoret

Samarbejdet mellem franchisetager og hovedkontoret er allerede tæt, og det får Sanne Johansen til at føle sig tryg og godt klædt på til den nye opgave.

“Det der tiltaler mig rigtig meget ved Dansk Outlet er i høj grad, at man kan være en del af konceptet, uanset hvor man kommer fra og hvad man kommer med – så længe man brænder for faget. Der har været kæmpestor støtte fra hovedkontoret, så jeg føler mig rigtig godt klædt på til at åbne og bestyre butikken. Samtidig har de også været rigtig gode til at lade mig kæmpe mine egne kampe og selv beslutte, hvordan jeg gerne vil styre min butik,” fortæller Sanne Johansen.

Dansk Outlet Fårup åbner på Butikstorvet 2 d. 19. november kl. 8. Åbningsfesten løber over 4 dage og byder på et væld af konkurrencer og vilde åbningstilbud alle dagene.

Flere nyheder