Guld & Rod i Ribe flytter til nye lokaler ved Dansk Outlet

Det bæredygtige secondhand koncept, Guld & Rod, er slået så godt igennem hos forbrugerne i Ribe og omegn, at de nu flytter til nye, flotte lokaler. De nye lokaler på Industrivej 58, ligger ved siden af Dansk Outlet, og håbet er, at den store kunde-gennemstrømning til outlet-butikken vil sende endnu flere ind ad døren hos Guld & Rod.

Når du træder ind ad døren hos Guld & Rod i Ribe, bugner hylder og bøjlestænger med alt lige fra babylegetøj og retro køkkenudstyr til lækre sneakers og luksuriøse frakker. Og second hand konceptet, hvor lokale kan sælge deres guld fra gemmerne, har fået så stærk medvind i Ribe, at butikken nu flytter til nye lokaler.

Flytningen til de nye lokaler på Industrivej 58 i Ribe er allerede begyndt, og hos Guld & Rod ser man med spænding frem til at slå dørene op på den nye adresse, som i høj grad er valgt ud fra indretning og kundegennemstrømning. Lokalerne ligger nemlig klos op ad Dansk Outlet.

“I Guld & Rod rammer vi en meget bred kundekreds. Alligevel kan vi se en god synergi i at ligge ved Dansk Outlet, da deres kunder også kan lide at gøre en god handel. Så da muligheden åbnede sig for, at vi kunne få lov at leje nogle af Dansk Outlets kvadratmeter, så var vi nødt til at slå til, og vi forventer os meget af denne mere synlige placering,” siger direktør hos Guld & Rod, Jesper Petersen.

“Hos Guld & Rod lever vi af, at vores standlejere er glade og sælger godt, og her er kundegennemstrømningen alfa og omega. Så vi flytter simpelthen for at give vores standlejere endnu bedre forudsætninger for at sælge deres ting,” fortsætter Jesper Petersen.

Et koncept i tråd med tiden

Hos Guld & Rod går convenience og chancen for at gøre et godt kup hånd i hånd med et opgør med vor tids “brug-og-smid-væk” kultur. Og med netop den forståelse for bæredygtighed og kundebehov har second hand konceptet for alvor slået rod i Ribe.

“De fleste af vores kunder går op i genbrug og elsker at gøre et godt fund, og de ved, at hos Guld & Rod kan man være heldig at gøre nogle lidt sjældnere fund. Guld & Rod skiller sig jo ud ved, at det egentlig er privat-til-privat salg, som vi blot faciliterer i butikkerne. Når vores standlejere har fyldt deres ting på standen, kan de sætte sig hjem i sofaen og lade os klare resten, mens de ser salgene tikke ind på kontoen. Vi ved, at tid er en mangelvare, og folk har travlt. Det er i høj grad derfor, at den meget høje convenience, vores koncept leverer, er interessant for kunderne,” forklarer Jesper Petersen.

Selvom Guld & Rods oprindelige koncept nærmest ikke bliver nemmere, kunne de alligevel for nyligt præsentere en ny, unik mulighed for deres lejere, hvor end ikke opsætning af varer, skulle håndteres. Sælger afleverer blot en flyttekasse eller to ved butikken, så klarer Guld & Rod resten, og overskuddet deles 50/50.

“Det er ret unikt. Vi kalder det 100% nemt, 50% fortjeneste. Vi har haft overvældende succes med det, og det har faktisk været så efterspurgt, at vi måtte sætte det på pause. Vi kunne simpelthen ikke følge med efterspørgslen, men vi glæder os til forhåbentlig at kunne åbne op for muligheden igen, når vi er på plads i de nye lokaler,” lyder det fra Jesper Petersen.

Hvornår Guld & Rod helt præcis slår dørene op til de nye lokaler på Industrivej 58, afhænger i høj grad af hvornår Corona-restriktionerne lempes, men der bliver uden tvivl åbnet til et skattekammer af genbrugsguld.

Flere nyheder