Digitalt marketingbureau åbner Aarhus-afdeling

Det midtjyske marketingbureau, WeMarket, åbner i 2. halvår, 2019 en afdeling i Aarhus. Baggrunden for åbningen er en stigende efterspørgsel efter WeMarkets kompetencer i Østjylland, og den nye direktør, Lasse Winther Jørgensen, vil bevise, at kommunikation i øjenhøjde og lave priser på online markedsføring kan skabe resultater for de aarhusianske virksomheder.

Da Thomas Haurum i 2014 stiftede det digitale marketingbureau, WeMarket ApS, var det med et klart mål om at skabe et bureau med kompromisløs service og fuld valuta for pengene.

7 år senere er det midtjyske bureau vokset til en virksomhed på knap 20 medarbejdere, og det trange kontor skiftet ud med koncernsamarbejde, frokostordning og et stort lyst kontor på Eli Christensens Vej i Ikast, og væksten fortsætter. Tidligere på året åbnede WeMarket således en afdeling i Holstebro, og nu kan bureauet altså løfte sløret for endnu en udvidelse. En åbning i Aarhus er nemlig en aktualitet, og WeMarket regner med at slå dørene op til den nye afdeling allerede i andet halvår af 2019.

Det bliver Lasse Winther Jørgensen, som skal stå i spidsen for WeMarket Aarhus, og Lasse er allerede godt inde i virksomhedskulturen. Han kommer nemlig direkte fra en stilling som VækstPartner på hovedkontoret i Ikast. Og der var ikke megen tvivl om, at det netop var mod øst, der skulle udvides.

“Flere og flere har fået øjne op for WeMarket, og vi oplever en stigende efterspørgsel på vores kompetencer blandt virksomheder i Østjylland. Vi stiller store krav til os selv og til kunderne, når vi går ind i et samarbejde, så for os er det yderst vigtigt at være til stede lokalt. Vi tror på, at man har det bedste udgangspunkt for samarbejdet ved at være der, hvor kunderne er – at man kan tage ud til dem og snakke ansigt til ansigt,” lyder det fra Lasse Winther Jørgensen.

Netop dét at kunne tale med kunden i øjenhøjde er et af fundamenterne i WeMarket – men prisen skal også være til at forstå for kunderne, forklarer den nye direktør;

“Vi er ikke det første og nok heller ikke det sidste marketingbureau, som åbner i Aarhus, men vi tror på, at der er et stort marked for et digitalt marketingbureau som vores. For rigtig mange små og mellemstore virksomheder er det ikke en mulighed at få ekstern sparring fra et digitalt marketingbureau pga. tårnhøje “københavner-priser”, og det kan være svært for dem at gennemskue, hvad de egentlig får for pengene. Hos WeMarket vil vi gerne hjælpe virksomheder i Østjylland med at vækste deres forretning, samt bevise at der kan skabes mærkbare resultater for deres marketingbudget.”

Lasse er selv bosat i Aarhus og kender allerede til bureau-markedet i Aarhus fra tidligere stillinger. Han er sikker på, at WeMarket kan byde ind med netop dét virksomhederne efterspørger.

“Forventningerne til WeMarket Aarhus er tårnhøje. WeMarket bliver en seriøs spiller i Østjylland, og vi er allerede blevet taget rigtig godt imod af kunder og potentielle nye kunder”, fortæller direktøren.

Der lægges i øjeblikket sidste hånd på kontoret, som skal betjene små og mellemstore virksomheder i Aarhus og omegn.

Flere nyheder