Dansk Outlets åbning i Haslev blev bragende succes

Lørdag d. 21. september åbnede Dansk Outlet butik nr. 25 i Haslev, og det blev en åbningsfest uden lige. Prisbevidste shoppere fra Haslev og omegn mødte talstærkt op til åbningen for at gøre et godt tilbud, og med en rekordomsætning på åbningsdagen og et væld af positive tilkendegivelser ser fremtiden lys ud for den sydsjællandske butik.

Det er blot en måned siden, at Dansk Outlet Haslev slog dørene op, og støvet har knapt lagt sig efter den store kundeskare, der troppede op på åbningsdagen for at få fingrene i kø-tilbud og en gratis pølse med i hånden.

Erfaringer fra de mange tidligere butiksåbninger gjorde, at butikken i Haslev havde indhentet forstærkning fra Dansk Outlets hovedkontor i Ikast, så personalet på dagen var udvidet til 14 personer, der alle måtte løbe stærkt for at følge med.

Én af disse var direktør for Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, som stadig er lidt overvældet af den enorme opbakning, Haslev og omegn udviste i forbindelse med åbningen:

“Vi blev simpelthen så positivt overraskede! Vi havde selvfølgelig håbet på stor opbakning og glædet os til at byde en masse kunder velkommen, men vi blev væltet helt bagover af alle de kunder, der dukkede op for at fejre åbningen med os og gøre en god handel. Vi er vant til at vores åbninger tiltrækker mange mennesker, men det her var helt vildt!”

3000 kunder fik fyldt posen med kvalitetstøj

Det blev til ca. 3000 handlende i åbningsweekenden og hele 22.000 stykker tøj blev langet over disken. De mange købelystne sydsjællændere trak lange køer både udenfor og inde i butikken, men heldigvis havde kunderne væbnet sig med tålmodighed, og der var god stemning hele dagen. Gratis morgenmad, pølser og sodavand gjorde sit til, at humøret var højt, og til børnene var der stillet hoppeborg op.

Den nye butik har da også fået mange roser med på vejen fra kunderne i forbindelse med åbningen og de efterfølgende dage, og netop den varme velkomst fra de lokale er noget, der vækker glæde hos Dansk Outlet:

“Det er en meget vigtig del af Dansk Outlets koncept, at vi skal være en integreret medspiller i lokalsamfundet og sørge for, at vores butikker er et sted, hele familien nyder at handle. Derfor er vi selvfølgelig rigtig taknemmelige over, at lokalsamfundet også synes, at vi byder ind med noget godt, og vi ser frem til at byde endnu flere kunder velkommen i fremtiden,” lyder det fra Nicolai.

For at sige ekstra tak for den flotte modtagelse til hele Haslev og omegn, udlodder Dansk Outlet Haslev 10 gavekort á 500,- til brug i butikken. Der trækkes lod blandt alle handlende i november og vinderne får direkte besked.

Flere nyheder