Dansk Outlet Ribe får ny ejer

Når kalenderen inden længe viser 2021 bliver købelystne kunder fra Ribe og omegn budt velkommen af en ny ejer, når de træder ind i Dansk Outlet butikken på Industrivej 58. Det bliver dog et familiært møde, da det er den tidligere salgsassistent Line Christiansen Hansen, der d. 1. januar overtager butikken fra Benny Svendsen.

Det bliver et velkendt ansigt, der i starten af januar overtager den succesfulde Dansk Outlet butik på Industrivej 58 i Ribe. Line Christiansen Hansen har nemlig allerede haft sin gang som salgsassistent i butikken i 3 år, så hun kender hvert eneste hjørne, hylde og tøjstativ ud og ind.

Ifølge Line er det da også et naturligt skridt for hende at tage, til trods for at det ikke altid har stået i kortene, at hun skulle eje sin egen butik.

“Jeg har egentlig aldrig troet, at jeg skulle være selvstændig, men i de 3 år jeg har været her, har jeg godt kunne mærke, at jeg løbende har fået mere og mere indflydelse på beslutningerne og mere ansvar i dagligdagen, så det virkede egentlig ret naturligt for mig at tage det sidste skridt. Jeg tror, det bliver ret nemt at forholde mig til at have en chefrolle, for det virker bare rigtigt. Butikken her er lidt mit andet hjem og medarbejderne min anden familie, fordi vi går så tæt sammen i så mange timer. Så jeg glæder mig bare til, at det bliver mit og til at prøve det ekstra ansvar af,” fortæller Line Christiansen Hansen.

Styrke i det lokale

Det er alment kendt, at Ribe er en meget lokal by, hvor sammenhold er vigtigt, og hvor man kommer hinanden ved. Derfor ser Line også en stor styrke i, at hun selv er fra området.

“Jeg kommer oprindeligt fra området og blev i sin tid uddannet frisør inde i Ribe, så der er nok også nogle, der kender mig fra frisørstolen. Jeg tror på, at det er en stor fordel, specielt i en lokal by som Ribe, at jeg har lokalt kendskab til området og til kunderne, og jeg ved, hvad der rører sig i løbet af året. På den måde ved jeg, hvilke varer kunderne efterspørger og hvornår, og det tror jeg, kunderne sætter stor pris på, så vi kommer nok ikke til at lave en masse om ved det, de kender,” lyder det fra Line Christiansen Hansen.

“Butikken og sortimentet fungerer godt til de kunder og den efterspørgsel, som vi har nu, og de er vant til hvor tingene er henne. Men det er klart, at kommer der en kunde og spørger efter en specifik ting, så prøver vi naturligvis at skaffe det,” forsikrer hun yderligere.

Med overtagelsen i januar er arbejdet med at få styr på den nye team-sammensætning i butikken allerede godt i gang. Og hvor mange andre brancher og virksomheder har lidt store tab under Corona-krisen og de tilhørende restriktioner, er Dansk Outlet Ribe kommet stærkt igennem og er en butik i vækst. Derfor er det også planen, at der skal søges flere medarbejdere til butikken i det nye år.

Flere nyheder