Dansk Outlet Nakskov åbner 6. maj: Slut med at køre langt for Lollands tilbudsjægere

Om blot 2 uger kan kvalitetsbevidste tilbudsjægere fra Lolland gå på opdagelse blandt 1200 m2 hylder og stativer med tøj, sko og accessories, når Dansk Outlet slår dørene op til den nye butik i Nakskov. Åbningsfesten kommer til at være 4 dage fra 6. – 9. maj.

Kunderne fra Nakskov og det vestlige Lolland har tidligere måtte indstille sig på en længere udflugt for at shoppe tøj hos Dansk Outlet, hvis nærmeste butik lå i Nykøbing Falster, men fra torsdag d. 6. maj bliver en smuttur efter et par basisvarer, sommerkjolen eller nye gummistøvler til børnene noget nemmere.

Når kunderne træder ind i butikken, møder de måske et par velkendte ansigter. I spidsen for Dansk Outlet i Nakskov står nemlig Maria Holm Jeppesen og Mette Kofoed, der også bestyrer butikken i Nykøbing Falster.

“Vi har faktisk rigtig mange kunder i Nykøbing Falster, som kommer helt fra Nakskov, så de har gerne ville køre langt for at handle hos os. Siden vi for længe siden annoncerede på Facebook, at vi åbnede, har vi simpelthen også fået så mange positive og søde kommentarer, om hvor meget kunderne glæder sig til, vi kommer tættere på. Vi er helt overvældede. Der er jo ikke så mange butikker tilbage i Nakskov, og i Dansk Outlet vil vi gerne støtte op om den lokale handel og hjælpe til at bevare de mindre samfund. Der skal stadig være nogle gode shoppemuligheder, selvom man ikke bor i storbyerne,” lyder det fra franchisetager Maria Jeppesen.

Succesen ligger i det lokale

Det bliver Maria Holm Jeppesen selv, som får den daglige gang mellem de bugnende tøjstativer, men herudover bliver en stor del af butikkens personale lokale fra Nakskov og omegn. Og netop dét ligger der, ifølge Maria Jeppesen, en stor styrke i.

“Vi har fundet noget virkelig godt lokalt personale, som kender en masse til byen og kunderne. Vi vil ligesom i Nykøbing Falster have stort fokus på at yde den allerbedste kundeservice, og der tror vi bestemt, at det er en fordel med et solidt, lokalt kendskab. Udover at være super dygtige indenfor faget, så ved vores medarbejdere, hvad der rør sig i området, og de kan få en sludder med kunderne og hilse på dem nede i byen,” fortæller Maria Holm Jeppesen.

Udover personalet har det naturligvis også stor betydning for Dansk Outlets succes, hvilken type kunder, der er i området, og her er Maria Jeppesen ikke i tvivl:

“Kunderne i Nakskov og rundt i de små byer er rigtig skarpe til at spotte en god handel, og de fleste kan altså godt lide at få fingrene et godt tilbud,” forklarer hun med et glimt i øjet.

Dansk Outlet slår dørene op til den nye butik på Vejlegade Bro 1 d. 6. maj kl. 8.00. Åbningen byder på skarpe tilbud, konkurrencer og festlig stemning i Corona-sikre forhold.

Flere nyheder