Dansk Outlet Horsens udvider på flere fronter

Dansk Outlets butik i Horsens har siden åbningen i 2017 været under ledelse af Bjarne Fly. Nu træder Bjarnes kone, Maria, også ind i den daglige ledelse for at sikre den samme høje kundeservice, som butikken er kendt for. Tiltrædelsen betyder samtidig, at butikken udvider åbningstiderne og nu permanent har søndagsåbent.

I maj 2017 slog Bjarne Fly dørene op til en spritny Dansk Outlet butik på Nygårdsvej i Horsens. Bjarne har siden da været leder af butikken, men i takt med den positive udvikling, som butikken er inde i og en stigende travlhed, er der nu behov for at hive ekstra kræfter ind.

Bjarne får derfor selskab af sin kone, Maria, der skal være med til at sikre, at kunderne også i fremtiden får den samme gode oplevelse, som Horsens-butikken er kendt for.

Og det er et samarbejde, som Bjarne glæder sig til:
“Jeg tror det bliver super godt at få Maria ind, da vi supplerer hinanden så godt med forskellige kompetencer og idéer. Maria har været aktiv på sidelinjen siden butikken startede i Horsens ved siden af hendes fuldtidsjob. Så vi har arbejdet og drøftet butikken en del i fritiden. Det bliver dejligt, at vi nu kan drive butikken sammen i hverdagen. Butikken er i en god udvikling, og vi har rigtig travlt, så for at styrke butikken yderligere i fremtiden bliver Maria nu for alvor en del af butikken.”

Også Maria, der kommer fra et teamleder-job, ser frem til en spændende arbejdsdag, hvor hun kan dedikere sig fuldt ud til kunderne.

“Jeg glæder mig rigtig meget til en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver og til snak med kunderne og sparring med kollegerne. Det bliver skønt, at kunne fokusere 100% på butikken uden at skulle have et andet job også. Ja – og så elsker jeg jo tøj, sko og indretning, så det bliver bare så godt,” lyder det fra Maria.

Udover at de begge glæder sig til at arbejde sammen, vil fordelingen af ansvaret også betyde, at der bliver endnu bedre tid til at servicere den voksende kundeskare, og at både Maria og Bjarne kan lægge energien der, hvor deres styrker er.

Flere kræfter afstedkommer udvidede åbningstider

Det er dog ikke blot nye kræfter til butikken, som Maria bibringer. Den øgede arbejdsstyrke gør det også muligt for Dansk Outlet Horsens at udvide deres åbningstider, så de nu holder åbent hver søndag.

“Dansk Outlet er jo en familiebutik, hvor vi gerne vil sørge for, at man kan shoppe alt til hele familien på én gang! Flere og flere har bare bedre tid og overskud til at handle om søndagen, så vi tænker det som en ekstra service overfor vores kunder, at de nu kan handle hver søndag,” fortæller parret.

De nye permanente søndags-åbningstider skydes allerede i gang nu på søndag, d. 6 oktober, og fejres både lørdag og søndag med gratis hotdogs og sodavand til kunderne og naturligvis en masse gode tilbud.

Flere nyheder