Dansk Outlet åbner i Næstved lige op til St. Bededag

Om under 2 uger kan tilbudsjægere fra Næstved og omegn shoppe igennem i den nye store Dansk Outlet butik, der åbner på Merkurvej 7. For at sikre god afstand og at alle kunder kan handle trygt, foregår åbningsfesten over 4 dage fra. d. 29. april – 2. maj.

Der er efterhånden ikke mange huller tilbage på Danmarkskortet, når man kigger på oversigten over Dansk Outlet butikker. Til trods for det, har de sjællandske kunder til kæden måttet køre lidt længere for at handle billigt tøj i de rød-gule butikker end deres jyske landsfæller. Men for sydsjællænderne bliver den lange køretur nu skåret ned. Dansk Outlet slår nemlig d. 29. april dørene op til en ny butik i Næstved med en kending ved roret.

I spidsen står nemlig franchisetager Ole Nielsen, som for blot halvandet år siden åbnede Dansk Outlet i Haslev, hvor han og hans kone Ivy begge har haft sin daglige gang. På torsdag slår han så dørene op til endnu en butik blot 30 km væk, og der er store forventninger til succesen i Næstved.

“Næstved er jo Danmarks 15. største by og har i forvejen et frodigt butiksliv. Der er en rigtig god udvikling i byen, som også har et stort opland og trækker folk til fra store dele af Sjælland og syd fra Falster. Derfor har jeg længe været interesseret i at åbne i Næstved og nu har vi fundet nogle rigtig gode lokaler lige mellem Næstved Storcenter og det nye Næstved Retail Park, som kommer til at huse en masse spændende butikker. Jeg glæder mig rigtig meget, og tror at rigtig mange kunder får glæde af butikken,” lyder det fra Ole Nielsen.

Lokal butik med stor koncern i ryggen

Ole Nielsen selv og resten af det nye personale i Dansk Outlet Næstved er lokale, og dermed kan man godt regne med at få en sludder om byens liv hen over disken i butikken. I ryggen af butikken på Merkurvej i Næstved står den midtjyske Dansk Outlet kæde, og det giver nogle fordele, både for medarbejdere og kunder.

“I Dansk Outlet stræber vi altid efter at være billigst, uden at gå på kompromis med kvaliteten. En af de vigtigste grunde til, at det kan lade sig gøre, er fordi vi kan lave centrale aftaler med leverandører, ligesom vi selv producerer rigtig mange af vores tøjbrands. Herudover er der en masse erfaring og hjælp at hente, så alting kører på skinner fra dag 1,” forklarer Ole Nielsen.

Udover god støtte fra kæden, kan Ole også trække en del på egen erfaring, da han har åbningen af butikken i Haslev fra 2019 frisk i erindringen.

“Jeg startede jo Haslev-butikken op for blot 1,5 år siden, så det har jeg helt frisk i erindringen. Alt andet lige er man jo bedre klædt på til gang nummer to, fordi man har alle erfaringerne med, så jeg ser ekstra meget frem til åbne i Næstved. Alt er klappet og klar til åbningen. Vi har fået ansat et rigtig godt lokalt hold, og tøjet bugner på hylder og stativer – så nu kan vi bare slet ikke vente med at byde vores kunder velkommen,” fortæller Ole Nielsen.

Dansk Outlet Næstved slår dørene op til et – Corona-sikkert – brag af åbningsfest allerede kl. 8.00 d. 29. april med skarpe åbningstilbud, konkurrencer, højt humør og bugnende hylder.

Flere nyheder