10-årige Josephine fra Ikast samlede 4.600 kr. ind til Knæk Cancer

Den kun 10-årige Josephine solgte lørdag d. 26/10 armbånd i Dansk Outlet Ikast til fordel for Knæk Cancer. For hvert armbånd Josephine solgte, donerede Dansk Outlet i Ikast et tilsvarende beløb til hendes indsamling, og det blev til en flot donation på 4.600 kr. til lørdagens Knæk Cancer show.

Det er ikke mange 10-årige, der kan sige, at de har sendt næsten 5.000 kr. afsted til Knæk Cancer indsamlingen, men det kan Josephine fra Ikast.

Lørdag d. 26. oktober havde hun nemlig stillet en stand op i Dansk Outlet i Ikast, hvorfra hun solgte Knæk Cancer armbånd, som hun selv havde kreeret.

Indehaveren af Dansk Outlet, Robin Jeppesen, sprang da også til med det samme, da han hørte om Josephines smukke idé.

“Jeg synes simpelthen, det var sådan en fin og godhjertet idé, da Josephines mor kontaktede mig og spurgte, om jeg ville sælge Josephines armbånd i butikken til fordel for Knæk Cancer. Vi valgte at lave lidt en “lørdag” ud af det, hvor hun selv var til stede i butikken og solgte dem, og det gav helt sikkert endnu mere opmærksomhed, end hvis blot vi havde haft dem stående. Der kommer rigtig mange mennesker i vores butik på sådan en lørdag, så vi tænkte at det virkelig kunne give hende noget salg, at være der netop den dag,” lyder det fra Robin.

Søde perlearmbånd indbragte 4.600 kr.

Og Josephines perlearmbånd var et stort hit, hvilket både hendes flotte salg og de gode reaktioner fra kunderne vidner om.

“Jeg er rigtig glad og taknemmelig for, at vores kunder også ville støtte op om det. Jeg tror de fleste kan blive enige om, at det er vigtigt at støtte sådan en sag, og jeg tror at mange har haft kræft inde på livet. Samtidig kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til Josephine, som kun er 10 år, men har et kæmpestort hjerte og ville give alle de penge videre,” fortæller indehaveren.

Hele 46 armbånd til en pris a 50 kr. fik Josephines solgt i løbet af dagen, og hun indsamlede dermed 2.300 kr. Det beløb valgte Dansk Outlet Ikast at fordoble, så Josephine altså lørdag aften kunne sende en flot donation på 4.600 kr. til TV2s store Knæk Cancer show.

Flere nyheder