Finans

Ejendomme

Koncept

Ønsker du at investere i et projekt, men har brug for hjælp til hvilket projekt der passer bedst til dig og din risikoprofil? Så er vi eksperter på området!

Ejendomsinvesteringer bliver mere og mere kompleks, hvorfor vi har gjort det til vores speciale at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at gennemskue og optimere investeringer i ejendomsprojekter. Du kan via Sindico ejendomme få en unik mulighed for at blive medinvestor i ejendomsprojekter, der passer til din risiko og tidshorisont. Vi står som uvildig finansiel rådgiver på en række projekter og garanterer dermed for økonomien i projektet.

Kompetencer

  • d-checkFinansiering
  • d-checkKapitalfremskaffelse
  • d-checkProjektanalyse
  • d-checkØkonomisk projektstyring
  • d-checkMarkedsanalyser

Referencer

Daniel er fast tilknyttet 1927 Estate hvor han bl.a. har ansvaret for kapitalfremskaffelse og bistår med køb og salg af virksomheder. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre sparring i denne forbindelse.

Anders Horsbøl

Anders Horsbøl

- 1927 Estate

Når jeg er i tvivl om finansielle eller ledelsesmæssige udfordringer, er det Daniel jeg ringer til. Derudover har han i den grad understøttet en sund strategisk kurs i Unico, i sit virke som formand for bestyrelsen.

Jeppe Dahl

Jeppe Dahl Andersen

- Unico A/S

Kontakt