Selskaber

Dansk Outlet

Dansk Outlet er kæde af tøjbutikker, som ligger spredt ud over hele Danmark. Konceptet baserer sig på franchise, og der er således en eller flere partnere i hver butik. Dansk Outlet er kendetegnet ved at købe stort ind og sælge billigt – til glæde for alle danske forbrugere.

Shotr

Shotr er et fotograf- og videoproduktionsselskab. Shotr både skyder, optager og redigerer foto og video og kan desuden tilbyde alt fra TV spots til droneflyvninger med 360° kamera.

Solo

Siden 1988 har SOLO udvalgt de bedste produkter fra både danske og udenlandske tøjleverandører og -brands, hvilket kontinuerligt har resulteret i et unikt sortiment af klassisk mode- og dametøj

Ezport TV

EZport TV er en app, som gør det nemt at finde livestreams fra forskellige computerspil og turneringer. I en verden hvor flere og flere streamingtjenester kommer til, skal det være nemt at finde det spil eller den kamp, du leder efter. Det løser EZport TV.

Le Menu

Le Menu er en tjeneste, hvor man kan indhente 3 tilbud på mad ud af huset eller frokostordninger og finde den bedste og billigste leverandør.

Kapitalfremskaffelse

 

Kapitalfremskaffelse

Privat

 

Privat

Carnét

Carnét er et grossistselskab specialiseret i herretøj. Med mere end 25 år på bagen har folkene bag Carnét den fornødne know-how til at producere herretøj og konfektion i verdensklasse, til priser alle kan være med på.

Fiks IT

Fiks IT er et IT firma, som udover at have klassisk hardware og supportforretning også er specialiseret i Microsoft Navision. Fiks IT er ydermere  topspecialiseret i Microsofts produkter.

NoMilk

NoMilk er et webbureau, som har specialiseret sig i WordPress & Magento løsninger. Der arbejdes både med frontend design og backend programmering.

Partnertekst

Partnertekst skriver professionelle tekster til hjemmesider både i Danmark og udlandet.

Din Admin

 

Din Admin samler mindre og mellemstore lægehuse i en Pulje-administration, der giver alle i puljen en fælles IT-tekniker I frit kan benytte.

Erhverv

 

Erhverv

Dk Agency

DK Agency er et grossistselskab specialiseret i overtøj til både herre og dame. En del af DK Agencys sortiment eksporteres til udlandet.

WeMarket

WeMarket er et marketingbureau med speciale i digitale platforme såsom Google og Facebook. Her finder man en medarbejderskare, som er dybt specialiseret i søgemaskineoptimering og annoncering på social medier.

Reshoppit

Reshoppit er hele Danmarks secondhand luksusshop. Der gensælges varer i den lidt dyre ende, og man kan finde mange mærkevarer i sortimentet. Alle kan leje en stand og sælge ud af deres sager.

Wedbox

Wedbox er en række apps, specialdesignet til brudepar i forbindelse med planlægningen af brylluppet.

Family Offices

 

Family Offices

Ejendomme

 

Ejendomme

Spørgsmål? Kontakt os her

Vi er altid klar på en snak! Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

  • Sindico Group A/S
  • Eli Christensensvej 49-53
  • 7430 Ikast
  • Danmark