Hurtig finansiering sætter skub i fremtidens lejebolig i Silkeborg

På Dalgasgade 6 i det populære Sydbyen opføres i løbet af det næste år 18 nye høj-kvalitetslejligheder. Med hjælp fra Sindico Finance & Business sikrede arkitekt, Kim Skovhus sig de 40 mio. kr. der skulle til, for at sætte gang i et spændende byggeri, som bliver fremtidens bolig – og det hele starter i Silkeborg.

Med en grund i et af Silkeborg mest populære kvarterer, Sydbyen og et ønske om at bygge fremtidssikrede lejligheder, stod arkitekt Kim Skovhus med gode kort på hånden, men manglede alligevel den helt rigtige partner til at skaffe de helt rigtige investorer og få fremdrift i projektet.

Netop finansiering og økonomisk projektstyring er den midtjyske finansvirksomhed, Sindico Finance & Business eksperter i, og selvom det blot er halvandet år siden virksomheden startede, har de allerede flere succesfulde ejendomsprojekter i porteføljen. Derfor sprang Sindico Finance & Business også uden tøven til opgaven med byggeprojektet for Kim Skovhus.

Et intensivt arbejde udmundede i fremskaffelse af de 40 mio. kr., der skulle til for at sætte gang i projektet med 18 nye lejligheder, som forventes færdig i august 2022.

Da Kim kontaktede os, kunne vi ret hurtigt se, at et projekt af den størrelse ville kræve en stærk ejerkreds og flere forskellige typer investering. Derfor stiftede vi et særskilt selskab til projektet og fandt de nødvendige investorer og byggefinansiering, ligesom vi også rådgav Kim omkring hans personlige formue. Når vi går ind i et projekt som finansiel rådgiver er vores fornemste opgave at få skabt et solidt samarbejde og stærkt partnerskab med dygtige folk vi kan stole på, og vores partnerskab med Kim Skovhus har bare fungeret upåklageligt – Kim er ekstremt dygtig og bare en gennemgående reel fyr,” lyder det fra Adm. Direktør i Sindico Finance & Business, Daniel Høj.

Projektet overdrages til ny investor

Egentlig var planen at Kim Skovhus og de oprindelige investorer selv skulle videreføre projektet på Dalgasgade, men da en lokal investor bød sig til, og ønskede at overtage projektet, var det et tilbud, de ikke kunne afslå.

“Både vores og Kims udgangspunkt for projektet var i høj grad også at lave noget godt for byen og udvikle på en grund, som i mange år blot har huset triste garagebygninger – til trods for at det ligger på en af Silkeborgs bedste lokationer. At en lokal investor synes, at projektet var så spændende, at de ville købe det, bekræfter os i, at vores idé og vision omkring Dalgasgade var solid, og vi er stolte af, at det grundige arbejde med finansieringen og styringen har gjort det fuldstændig gnidningsfrit at overlevere projektet,” fortæller Daniel Høj.

Projektet overleveres til den lokale investor så snart det står færdigt, og styres derfor fortsat af Sindico Finance & Business. Selvom bygningerne efter planen først står klar om et år, forventer EDC Erhverv Torben Larsen, som kommer til at stå for udlejningen, at have udlejet samtlige lejligheder forinden.

Flere nyheder